Passanten

Zeg blacky, een beetje kalm nou, ik krijg een lamme arm van je.

Vooral in de weekends is hier van alles en nog wat te zien, meer nog dan gedurende de week want er zijn toch in het weekend meer toeristen. En dat zijn vaak dankbare modellen.

Een paar foto’s zijn van gisteren en de rest van de dagen ervoor.

Gisteren weinig geknipt want ik ben naar de Woodstock-film geweest: een intense ervaring trouwens. Ik wist er nog maar weinig van, het is dan ook precies een halve eeuw geleden, maar herkende vele artiesten. Ze lieten niet de beste liedjes zien, dacht ik, maar waarschijnlijk de best ópgenomen liedjes, maar misschien moesten de grootste hits voor de artiesten nog komen. Crossby Stills en Young traden pas voor de tweede keer op!! Het meest deed me Joe Cocker met With a Little Help from my Friends, wél een van zijn beroemdste nummers.

De zaal was uitverkocht met alleen maar 60-plussers, op 4 na!!!! Dat was ook op een andere manier merkbaar: tot de pauze gingen er zeker 15 mensen naar de wc. Ik kon het net houden, maar toen het pauze werd en na afloop was dat wel het eerste wat ik deed.

Wel een veelbewogen tijd 50 jaar geleden. Behalve Woodstock waren er de Stonewall Inn rellen en was de Vietnam-oorlog nog aan de gang, dus we leven niet alleen nu in roerige tijden.

Heeft allemaal niks met deze room-with-a-view-foto’s te maken, maar wilde het toch even kwijt want ik zit er nog vol van.

groetjes

rené

Het is ook een beetje een hondenblog geworden.
Hier neem jij Pukkie maar dan tem ik Blacky wel.
Nooit begrepen waarom die hoofd-plu’s niet populair zijn geworden.
Geweldige filosoof zeg.
Geen idee waar ze vandaan komen.
Hé, die jongeman met die muts heb ik laatst aan het Oosterdok gefotografeerd waar hij heel goed gitaar en mondharmonica speelde. Hier is hij stadsgids. Die praten altijd te lang, dat zie je vaak aan de manier waarop de toehoorders luisteren. Dat was hier ook het geval, en de kinderen vonden het helemaal niks.
Lopend de borst geven, dat heb ik nog nooit gezien. Ze hebben er goed over nagedacht en adequate maatregelen genomen, vooral dat witte hoesje om dat hangtuigje is knap gevonden.
Eindelijk begrijp ik waar die nichten-gebaartjes vandaan komen.
ja waarom ik deze foto nou heb genomen weet ik eigenlijk niet……………
OngediertebestrijdSter!!!! Ze is kennelijk zelfstandig onderneemster, ZZP-ster. de jongen maakt er een reportage over.
BLACKYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!
Fietsvervoer per fiets: prachtig ding eigenlijk, plaats voor twee fietsen.
Nou, ook maar eindigen met een honden-foto dan maar.