Hartjesdag

De linker dame gaat met uitzondering van de Hartjesdagen als Ronald door het leven. Ik ken hem al 30 jaar ongeveer maar zie hem de laatste jaren alleen tijdens deze dagen op de Zeedijk.

Gisteren had ik een appje gestuurd naar vriend Rob hoe laat de buurtlunch van maandag was die ter gelegenheid van Hartjesdag elk jaar op de Zeedijk plaats vindt. Toen ik vanmiddag op de tuin was keek ik eens op mijn whatsapp en dacht: oja, Hartjesdagen, o ja, ik heb Rob wat gevraagd. De brunch bleek om 10.30 u. te zijn geweest!!!

Maar ik kon dus nog wel naar het paraderen van de verklede dames en heren, zag ik op de phone toen ik het hartjesprogramma had bekeken. Overkomt me de laatste tijd vaker trouwens, dat ik van alles vergeet, terwijl ik nota bene “Hartjesdagen” in mijn agenda had gezet.

Dus naar huis en naar de Zeedijk. Daar had ik geen spijt van, ik vond het super. Niet te druk en veel bekenden, vier verkleed en de rest toeschouwer.

Hier een greep.

Groetjes

rené

De linker dacht ik te herkennen: heb ik jou niet vorig jaar voor Latei, mijn voorouderlijk huis, gefotografeerd samen met iemand anders? Dat bleek te kloppen!!
Links Bram en rechts Rob, een van mijn beste vrienden.
Arno rechts met Viorel. Is ook een fanatiek fotografeerder.
Mijn gouden buurman Bruno met een kennis. Bruno runt de knuffelwinkel op de hoek St.Antoniesbreestraat-Snoekjesgracht.
Niels van mijn koor ging eigenlijk zomaar naar de Hartjesdagen maar vrienden zeiden: we hebben nog een jurkje voor je, en dat heeft hij maar aangetrokken. Pumps hadden ze niet voor hem, dus liepen er zwaarklossige wandelschoenen onder die jurk mee.
Ben even zijn naam kwijt maar ken hem uit de kroeg.
Martijn, oftewel Mario M.Martijn die het seniorpride-gebeuren op de Nieuwmarkt presenteerde, en Koos, oftewel de bekende Coco Coquette.
Ferdinand kom ik de laatste tijd echt overal tegen.
Vera den Adel, rechts, ken ik van de boot van koorlid Bobby waar ik vorig jaar tijdens de Gayparade op zat. De linker dame was daar toen ook.
Ik heb de rechter jongen complimenten gemaakt over zijn outfit, en dat ik ook de andere kant zo mooi vond. Dat kon hij wel waarderen.
Frans met zijn vriend, waren er voor de eerste keer maar vonden het een beetje saai. Maar ja, zei ik, als je veel mensen kent is het dat beslist niet.
Kris was er ook weer.
Ik maak maar 1 fotootje van je Molly, ik heb je al zo vaak gefotografeerd. Ook trouwens in het theater-restaurant waar hij voor zat, de Casablanca
Leendert, ken ik uit de Queenshead.

.